Florine Hofstee: Gooische Moeder op Ibiza

Echte Gooische Moeder Florine Hofstee is niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisiewereld. Maar wie is deze Echte Gooische Moeder nu precies? Je zult haar waarschijnlijk kennen van het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes of Echte Gooische Moeders. Daarnaast is ze ook onderneemster en kun je haar eventueel kennen van social media. En sinds een paar maanden (red. juli 2024) woont ze op Ibiza.

Wie is Florine Hofstee?

Echte Gooische Moeder Florine is een televisiester, moeder en onderneemster. Ze is moeder van twee kinderen en vrouw van haar man Jeroen, maar daar vertellen we later meer over.

De jeugd van Florine

Florine Hofstee heeft tussen 2003 en 2009 op de HAVO gezet in Laren aan de Laar&Berg. Tussen 2011 en 2013 heeft ze een versneld onderwijsprogramma gevolgd aan de Hogeschool TIO in Amsterdam.

Toen Florine 18 was, deed ze mee aan Echte Gooische Meisjes. Ze heeft tijdens het programma aangegeven dat ze de droom had om stewardess te worden, maar dat het niet doorging vanwege haar carrière op televisie.

Het gezin van Florine

Het gezin van Florine bestaat uit haar man, haar twee kinderen en haarzelf. Haar oudste zoontje heet Beer en haar jongste zoontje heet Don Jan. In september 2018 is ze met haar man Jeroen Stoop getrouwd.

Waar woont Florine?

Florine is in 2024 met haar man en kinderen fulltime gaan wonen op het Spaanse eiland Ibiza. Hier geniet ze heerlijk van de Spaanse zon, maar er zit ook een keerzijde aan, aldus Florine en haar berichten op Instagram. Zo vind ze dat ze een prachtig uitzicht heeft, maar het huis zelf niet zo geweldig vindt. Daarnaast heeft ze ook aangegeven dat ze in het begin continu pech had op het eiland. In korte tijd waren haar kinderen een paar weken hartstikke ziek, ging haar wasmachine stuk en haar auto’s total loss.

Florine vind basisscholen in Nederland te streng, aangezien kinderen al om half 9 in de kring zitten moeten. Dit is op Ibiza niet het geval, aangezien het ze daar niet uitmaakt als je om negen uur aankomt of je kind vrijdag eerder van school haalt. Ze hebben ervoor gekozen dat de kinderen in september 2024 naar school op Ibiza gaan.

De carrière van Florine Hofstee

Florine Hofstee heeft een rijke carrière met veel reality tv. Ze is begonnen bij Echte Gooische Meisjes, maar ze heeft nog veel meer op tv gedaan.

Echte Gooische Meisjes

Florine Hofstee is haar carrière op tv begonnen bij Echte Gooische Meisjes, net als Bo, Pauline, Kimberly en Leslie. Echte Gooische Meisjes was een serie waarin we keken naar het luxe leven van de vijf vriendinnen. Onder andere kwamen we dure huizen, vakanties en auto’s tegen.

Florine is als enige niet meer terug gekomen in het tweede seizoen van Echte Gooische Meisjes. Wel heeft ze meegedaan aan de spin-off serie ‘Echte Gooische Meisjes in de bijstand’. Deze serie ging over de vijf vriendinnen die het een maand lang moesten doen van alleen de bijstand.

Na hieraan mee gedaan te hebben, besloot Florine dat ze de stempel van ‘Echt Gooisch Meisje’ niet op haar hoofd wilde hebben staan.

Echte Gooische Moeders

In oktober 2019 kwam Florine wel weer op de televisie, maar dan als moeder in Echte Gooische Moeders. In een samenwerking met Videoland kwam de vijf vriendinnen weer samen op televisie.

Florine heeft in Echte Gooische Moeders wel weer ieder seizoen meegedaan. In deze serie is te zien hoe Florine moeite heeft met het moederschap. Echter, er zijn ook veel stukken die goud waard zijn.

Florine als onderneemster

Florine een echte onderneemster in hart en bloed. Ze heeft meerdere bedrijven op haar naam staan. Zo heeft ze samen met haar man Jeroen Stoop het evenementenbureau STOOP Catering Events. Dit is een bureau dat vooral gericht is op lekker eten en drinken tijdens evenementen. Daarnaast heeft haar man twee burgerrestaurants in Amsterdam en Haarlem.

Ook zelf heeft Florine een bedrijf opgezet. Sinds 2017 heeft Florine ook een eigen webshop, ByBolina, waarin ze online kleding verkoopt. Wel heeft ze gezegd dat haar eigen bedrijfje de afgelopen tijd op een laag pitje heeft gestaan.

Als je op zoek bent naar tips voor Ibiza, kan Florine je ook helpen. Ze deelt op haar Instagram tips. Ook deelt ze regelmatig mode tips, bijvoorbeeld in de stijl van Ibiza. En heeft ze een eigen collectie zomeroutfits voor Omada x Florine die ze zelf omschrijft als comfy, basic en jong.

Plaats een reactie