Bo Wilkes: Een Echte Gooische Moeder

Bo Wilkes zul je waarschijnlijk kennen van het tv-programma Echte Gooische Moeders. Ze is niet alleen Echte Gooische Moeder, maar ook onderneemster en social media ster. Bo heeft net als de andere Echte Gooische Moeders, wat anderen ook wel noemen, een echt luxeleventje. Ze woont samen met haar man en kinderen in Laren, waar ze naar eigen zeggen erg tevreden is.

Wie is Bo Wilkes?

Bo Wilkes is tegenwoordig vooral gericht op het moederschap, maar ze is natuurlijk ook een Echte Gooische Moeder. Verder zit ze veel op social media, wat ze zelf als een ‘uit de hand gelopen hobby’ omschrijft. Bo is al jaren samen met haar man Paul Hinfelaar, die haar twee keer ten huwelijk gevraagd heeft. De bruiloft heeft in mei 2024 plaatsgevonden op het Griekse eiland Santorini, waar ze na acht jaar trouwen op de planning te hebben eindelijk de liefde gevierd hebben.

Bo Wilkes leeftijd

Op het moment van schrijven (juni 2024) is Bo 37 jaar oud. Ze is geboren op 2 april 1986. 37 jaar oud is natuurlijk nog niet oud, maar Bo vindt zelf van wel. Ook zou Bo wel iets aan zichzelf willen veranderen. Zo liet ze regelmatig horen dat ze graag ‘een kilootje minder’ en ‘een cupmaatje meer’ had gewild.

De jeugd van Bo Wilkes

Bo komt uit een gezin van vier.¡, dat ze samen vormt met haar ouders en een zus, die momenteel in Amerika woont. Haar ouders zien we veel langskomen op de social media van Bo. Verder weten we van de jeugd van Bo dat ze als garderobemedewerkster werkte in een club in Hilversum. Naar eigen zeggen heeft ze het daar naar haar zin gehad. Ook heeft ze gewerkt in een restaurant in Naarden. Bo heeft aan de Hogere Hotelschool in Amsterdam gestudeerd.

Bo Wilkes ziek

Bo Wilkes heeft de afgelopen jaren ook een mindere tijd gekend. Zo had ze in drie jaar drie afwijkende uitstrijkjes door HPV, het virus dat verantwoordelijk is voor baarmoederhalskanker. Na meerdere behandelingen was Bo bang dat ze haar baarmoeder moest verwijderen. Uiteindelijk was ze er na drie jaar toch vanaf.

Het gezin van Bo

Het gezin van Bo bestaat uit haarzelf, haar man Paul Hinfelaar en hun drie kinderen, Boyd, Julie en Loulou. Na twee keer ten huwelijk gevraagd te zijn, hebben Bo en Paul toch besloten te trouwen. De bruiloft tussen Bo en haar toen nog verloofde vond in mei 2024 plaats.

Carrière van Bo Wilkes

Bo Wilkes is haar carrière als social media ster eigenlijk begonnen in het tv-programma Echte Gooische Meisjes. Inmiddels heeft ze een flink bereik op weten te bouwen op social media en is ze daarnaast ook onderneemster.

Bo in Echte Gooische Meisjes

De carrière van Bo is begonnen in Echte Gooische Meisjes. Dit programma volgde vijf meiden: Bo, Pauline, Florine, Kimberly en Leslie. Deze vijf vriendinnen werden tijdens de opnames gevolgd tijdens hun luxeleventje in het Gooi. In het tweede seizoen van de serie kwam alleen Florine niet terug.

Echte Gooische Meisjes kreeg ook een spin-off, genaamd ‘Echte Gooische Meisjes in de bijstand’. In deze serie gingen de vijf vriendinnen een maand lang in de bijstand leven. De serie Echte Gooische Meisjes zelf tussen 2008 en 2010 uitgezonden.

Bo in Echte Gooische Moeders

De carrière van Bo op tv gaat verder in Echte Gooische Moeders. In 2019 werd bekend dat er in een samenwerking met Videoland een nieuwe ‘Echte Gooische’ ging komen. Dit keer gaat niet alleen meer over het luxeleventje van de dames, maar laat het programma ook verschillende moeilijkheden in het moederschap zien.

In juli 2022 kwam er een spin-off van de serie: ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’. Hierin werden Pauline, Leslie, Bo en Florine gevolgd tijdens een vakantie zonder de mannen en kinderen naar Italië.

De kans is groot dat we Bo binnenkort weer terug gaan zien op tv. Zo is in mei namelijk het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders gestart, waarin je onder meer kunt meekijken met de voorbereidingen van de bruiloft van Bo.

Bo Wilkes als onderneemster en social media ster

Bo Wilkes is tegenwoordig als een echte social media ster te zien. Ze heeft een aanzienlijk bereik weten te halen op haar social media accounts. Zo heeft ze op haar Instagram account inmiddels 250.000 volgers gehaald. Op TikTok heeft ze 28.500 bereikt. Zelf zegt ze dat social media een uit de hand gelopen hobby van haar is. In ieder geval staan haar accounts in het teken van moederschap en hoe ze haar hoofd koel kan houden als moeder.

Voor haar carrière op social media werkte Bo als recruiter en in de sales. Echter, ze wilde zich al snel focussen op haar kinderen, waardoor ze is gestopt met haar werk. Momenteel steunt ze haar man op HR gebied met zijn installatiebedrijf. Bo Wilkes is een grote naam geworden in de Nederlandse showbizz en staat regelmatig in bijvoorbeeld de nieuwste Grazia.

Bo & Fashion

Wist je trouwens dat Bo samen met Florine Hofstee ook een kledinglijn heeft? Samen met fashionmerk Notre-V hebben ze een complete collectie ontworpen, van schoenen en kleding tot accessoires zoals sieraden. Je kunt deze collectie exclusief bij Omoda shoppen.

Ook voor sieradenlabel Paulie Pocket heeft zij bijvoorbeeld diverse oorbellen geselecteerd die haar stijl tonen.

Plaats een reactie